Werkwijze

Hoe gaat ik te werk:
Allereerst is het belangrijk om wat meer informatie over je algehele gezondheid te verkrijgen. Om die reden vraag ik altijd om een intake-formulier in te vullen. Dit gaat meestal i.c.m. een eetdagboek, deze bespreken we dan op het eerste consult van 90min. Vaak is dat bij jou thuis zodat we ook gelijk een keukencheck/koelkastcheck kunnen doen.
Aan de hand van dit consult krijg je een persoonlijk adviesplan waarbij we regelmatig/wekelijks contact hebben.
Meestal zal het zo zijn dat we na 6 weken klaar zijn en hoop ik jou vol vertrouwen de toekomst in te sturen.
Mijn aanpak is afgestemd op het individu en ik zal dus ook veel aandacht besteden aan hetgeen bij jou past. Daarnaast werk ik ook aan een stukje bewustzijn en, als daar ruimte voor is, geef ik ook wat tools vanuit de yoga om je hierbij te helpen.

Voor wie:
In principe kan ik iedereen helpen. Een probleem kan heel divers zijn en wij gaan samen opzoek naar de juiste oplossing en manier. Iedereen is anders. Vaak krijg ik cliënten die wat gezonder willen gaan eten, een bepaald dieet moeten volgen (eliminatie), allergieën hebben of andere gezondheid gerelateerde probleem hebben. Ook afvallen of medische klachten die niet verder opgelost kunnen worden, zoals reuma, daar kan ik je bij ondersteunen.

Contact:

Wil je ook zo snel mogelijk beginnen? Of heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of via info@gewoonlekkerpuur.nl of 06 – 57 01 57 46.

Tot snel! Gezonde groet, Bianca