Voedingsadvies

Voedingsdeskundige – Bianca BordesNM_141018_HR-54

Mijn missie is om jou te helpen met het vinden van de juiste balans in jouw dagelijks voedingspatroon en algehele gezondheid. Als geen ander ken ik de valkuilen en uitdagingen. Door meerdere ziekten en tegenslagen was het niet altijd makkelijk in balans te blijven en goed voor mezelf te blijven zorgen. Van deze ervaringen heb ik veel geleerd en ik ben er van overtuigd dat ik jou daardoor ook goed kan helpen.

Over mij:

Vanuit mijn achtergrond in de levensmiddelenindustrie en mijn eigen allergieën heb ik zeer veel kennis van voeding. Voor verdere verdieping heb ik een HBO opleiding gevolgd en ben ik inmiddels gediplomeerd voedingsdeskundige. Ik heb een passie voor pure voeding en wil jou inspireren om dit ook in jouw dagelijkse leven te integreren.

Omdat het soms lastig is om de juiste pure producten te krijgen ben ik een webshop gestart in pure producten. Zo zijn alle producten in mijn webshop veganistisch en vrij van gluten en lactose. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker. Naast een gezond voedingspatroon zal ik ook advies geven in het aanvullen van de dagelijkse suppletie.

Naast mijn werkzaamheden als voedingsdeskundige ben ik ook yogadocente; Vinyasa flow. Deze vorm van yoga is een afgeleide vorm van power yoga. Alle bewegingen gaan geleidelijk op elkaar over in een flow waarbij de ademhaling de beweging leidt.

Hoe gaat ik te werk:

Allereerst is het belangrijk om wat meer informatie over je algehele gezondheid te verkrijgen. Om die reden vraag ik altijd om een intake-formulier in te vullen. Dit gaat meestal i.c.m. een eetdagboek, deze bespreken we dan op het eerste consult van 90min. Vaak is dat bij jou thuis zodat we ook gelijk een keukencheck/koelkastcheck kunnen doen.

Aan de hand van dit consult krijg je een persoonlijk adviesplan waarbij we regelmatig/wekelijks contact hebben.

Meestal zal het zo zijn dat we na 6 weken klaar zijn en hoop ik jou vol vertrouwen de toekomst in te sturen.

Mijn aanpak is afgestemd op het individu en ik zal dus ook veel aandacht besteden aan hetgeen bij jou past. Daarnaast werk ik ook aan een stukje bewustzijn en, als daar ruimte voor is, geef ik ook wat tools vanuit de yoga om je hierbij te helpen.

Voor wie:

In principe kan ik iedereen helpen. Een probleem kan heel divers zijn en wij gaan samen opzoek naar de juiste oplossing en manier. Iedereen is anders. Vaak krijg ik cliënten die wat gezonder willen gaan eten, een bepaald dieet moeten volgen (eliminatie), allergieën hebben of andere gezondheid gerelateerde probleem hebben.  Ook afvallen of medische klachten die niet verder opgelost kunnen worden, zoals reuma, daar kan ik je bij ondersteunen.

Tarieven voedingscoach

Kennismaking (Telefonisch) 15 min         Gratis

Intake 75 min                                                   € 75,-

Consult 50min                                                  € 50,-

Consult 25min                                                  € 25,-

 

Contact:

Wil je ook zo snel mogelijk beginnen? Of heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of via info@gewoonlekkerpuur.nl of 06 – 57 01 57 46.

Tot snel! Gezonde groet, Bianca