Detoxen

Detoxen:

Blijf je moe? Altijd last van je darmen? Opgeblazen gevoel? Of vind je het fijn je lichaam van tijd tot tijd te reinigen van afvalstoffen, zware metalen? Dan is een detox misschien iets voor jou.

Ik bied verschillende programma’s aan. Deze kan je zelf doen of onder begeleiding van mij. Ook de Detox onder begeleiding is weer maatwerk. Wij beginnen met een vragenlijst om helder te krijgen wat de belangrijkste reden is van jouw detox en of er medische klachten zijn. Daarna bespreken we een detox plan samen.

Detoxen betekend bij mij niet dat je alleen maar sapjes drinkt of niets mag eten. Het is een kuur die jouw lichaam reinigt met daarbij schone voeding.

Mijn ervaring is dat voor een echte detox minimaal 6 weken nodig. Om de 6 weken vernieuwd jouw lichaam namelijk al zijn water (80% van het menselijk lichaam) en worden er weer nieuwe cellen aangemaakt.

Contact:

Wil je ook zo snel mogelijk beginnen? Of heb je vragen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of via info@gewoonlekkerpuur.nl of 06 – 57 01 57 46.

Tot snel! Gezonde groet, Bianca