foodtalk
Geef een reactie

Hoe stralingsbewust ben jij?

Sta jij er wel eens bij stil hoeveel straling er de hele dag om je heen is? Het is echt erger dan je verwacht. Dit proces is natuurlijk zo geleidelijk geïntegreerd in ons leven dat je er misschien niet zo’n erg in hebt . En ja wat is het fijn dat je niet overal meer die lelijk onhandige snoeren hebt maar de consequentie is wel dat er extra straling is dag en nacht.

Als je het over straling hebt is de eerste die je te binnen schiet wellicht wifi straling. Hier kun je diverse klachten van hebben zoals een slechte nachtrust of  hoofdpijn. Maar ook tal van andere vage klachten kunnen gerelateerd zijn aan de straling waar we dagelijks aan bloot gesteld worden. Tegenwoordig is overal gratis wifi, waarom eigenlijk? Wil je dit wel als je ergens in een restaurant of koffietentje zit om te genieten van een ander omgeving, fijne bediening een heerlijk broodje en goed gezelschap.

En als je op vakantie bent wil je dan echt nog wifi hebben of wil je echt helemaal weg kunnen zakken in niks doen en niks moeten, maar genieten van de omgeving, dat mooie boek, je vrienden of familie. Zodat je bewust stil kan staan bij wat echt belangrijk is voor jou in je leven en je werk dus echt helemaal los kunt laten om weer op te laden.

Naast de wifi straling worden we ook blootgesteld aan andere straling. Dit kan zijn in de vorm van gebruik van een magnetron, bleutooth straling voor gebruik maken van boxjes, babyfoons, draadloze thermostaat, elektrische auto’s, draadloze telefoons of headsets.

Aangezien ons lichaam bestaat uit 70-80% water heeft energie in de vorm van elektromagnetische straling hier zeker effect op. Dit kun je kort gezegd vergelijken met de werking van ons zonnestelsel op eb en vloed, die overigens ook ons gestel beïnvloeden.

Hoe kun je er voor zorgen dat jou energie op pijl blijft en zo min mogelijk wordt beïnvloedt door (elektrische) straling? En hoe kun je jezelf beschermen?

Als jij echt belast bent met straling kun je gebruik maken van Nano platina. Nano platina is een beschermer van gezonde cellen en bevordert de coördinatie van de linker en de rechterhersenhelft. Bouw het gebruik langzaam op  dus. Dag 1: 1tl, dag 2 : 2tl, dag 3: 1El, dag 4: 2 el, dag 5 : 3 El.

20190417_083910

Bescherm jezelf tegen straling tijdens het bellen met een telefoonhanger van toermalijn en rozenkwarts.

Toermalijn beschermt ons tegen negatieve energie en straling en rozenkwarts staat symbool voor liefde en harmonie een krachtig duo samen.

Maar wil jij je helemaal beschermen tegen straling dag en nacht dan kun je het beste gebruik maken van de energydots. Energydots zijn magnetische schijfjes. De energydots buigen onnatuurlijke, verstorende frequenties om  in een natuurlijk energieveld, waardoor klachten afnemen en permanente gezondheidsschade voorkomen wordt.

Energydot’s zijn er in verschillende vormen en uitvoeringen. Hierbij is het dus een kwestie van zoeken wat naar jou past. Ik zal er een aantal toelichten.

Omdat ik regelmatig yogales geef bij mensen thuis vind ik het fijn om mijn piramide te gebruiken en mee te nemen.

Over de Pyramide – bescherming tot in een straal van 90 meter

Deze verbazingwekkende toch eenvoudige glazen Pyramide, gemodelleerd naar de afmetingen van de Grote Pyramide in Egypte, is uniek. Ontworpen door energieDOTS en exclusief gemaakt voor de mensen bij Spaceform, heeft deze Pyramide een spaceDOT die zichtbaar in het midden ingezet is.  Zowel als object van schoonheid, heeft het alle functionaliteit van een spaceDOT en zal het elke ruimte opsieren terwijl het de ruimtelijke energie eromheen zal harmoniseren. Het heeft een effectief werkende radius van ongeveer negentig meter. Geografische, architectonische, historische en emotionele factoren hebben allemaal een belangrijke invloed op de energetische kwaliteit in hoe ENERGYDOT_PIRAMIDE_YOGAonze omgeving is opgebouwd – en daarom ook op ons. De spaceDOT is ontworpen om
energetische verstoringen opnieuw af te stemmen, waardoor er een positieve en vitale energie gecreëerd wordt. Voel de het stromen van de energie met een hoog trillingsniveau, elke dag, de hele dag lang. De hoekige vlakken van de Pyramide gecombineerd met de spaceDOT en de Zaak van het Leven gegraveerd op de bodem leveren een spectaculair en prachtig reflecterend gebroken lichteffect, zowel bij daglicht als bij kunstlicht (met name vanaf de onderkant). In al zijn pracht en met het positieve effect op zijn omgeving is dit natuurlijk meer dan een som van deze voordelen; de Pyramide ziet er kostbaar uit en dat is het ook!

Naast de piramide kun je ook gebruik maken van een energydot sticker op je telefoon (smartdot) of welk device dan ook waar je jezelf voor wilt beschermen. Ook kun je dit gebruiken voor je elektrische auto. Uiteraard is iedereen anders en voel je zelf het beste wat bij jou past of waar je mee wilt beginnen.

Toen ik mijn nieuwe telefoon binnen kreeg een samung S10 merkte ik stroom door mijn pink als ik mijn telefoon vast hield. Ik besloot mezelf en mijn gezondheid hiervoor te willen beschermen en aangezien ik hooggevoelig ben plakte ik hier een spacedot op (kort gezegd sterkere variant dan de smartdot). Ook de wifi router babyfoons kregen allen een sticker want zeker bij jonge kinderen en baby’s is de impact van wifi straling groot op de ontwikkeling van de hersenen. tip: ga hier eens op googlen om de onderzoeken te lezen.

Een hele makkelijke stap om mee te beginnen is in ieder geval alle elektrische apparatuur uit te zetten of op flight modus te zetten evenals je router uit te zetten iedere avond voor het slapen gaan.

Ik hoop dat deze blog jou mag inspireren om je bewust te maken van alle straling om je heen en welke invloed dit op ons heeft en kan hebben. Want straling is iets dat de afgelopen jaren langzaam in ons leven is toegenomen en waaraan veel mensen ook ik klachten van kunnen krijgen.

 

 

 

 

This entry was posted in: foodtalk

door

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met veel verse producten uit eigen moestuin. Hier is de liefde voor pure voeding begonnen. Thuis altijd veel verse groenten en fruit gegeten maar ook huisgemaakte soepen, sauzen en taarten. Als klein kind letterlijk opgegroeid tussen de boerenkool plantjes en aardbeien. Deze liefde heeft zich voortgezet toen ik uit huis ging om te studeren. Maar wat was het moeilijk om vanuit de ‘normale’ supermarkt een gezonde maaltijd te halen. Hier begon mijn eerste zoektocht naar wat echt gezond eten is. Veel van mijn vrije tijd besteed aan het lezen van verschillende boeken over eten. Ook mijn eerste investering gedaan door het kopen van een sapcentrifuge. Wat opvallend is, is dat je eigenlijk niet leert wat goed eten is, ook niet op de lagere school. De schijf van 5 is wel eens voorbij gekomen maar dat is het dan ook wel. Daarna diverse werkzaamheden gedaan voor verschillende A-merk fabrikanten. Er is veel vertrouwen in producten die fabrikanten maken en de claims die zij op hun verpakkingen zetten. Bijvoorbeeld nu nog minder calorieën in product X. Maar zijn de calorieën in voedsel het belangrijkste om te tellen om je uiteindelijk goed te voelen? Na een aantal jaren zoeken naar de juiste balans tussen werken, voeding en gezondheid kwam ik er achter dat ik een meervoudige voedselallergie heb. Geen wonder dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Hierdoor ben ik 5 jaar geleden begonnen met het maken en drinken van groene smoothies. En door deze allergieën ben ik mij nog verder gaan verdiepen in alternatieven om bepaalde voedingsmiddelen te vervangen en uiteindelijk een opleiding gestart: HBO voedingsdeskundige. Om een juiste balans te vinden in het dagelijkse leven beoefen ik zelf al ruim 10 jaar yoga. In de zomer van 2016 heb ik mijn yogadocente opleiding vinyasa yoga (flow yoga) afgerond en geef ik ook yogales. Vanuit deze ervaringen en blog hoop ik iedereen te kunnen inspireren om zicht bewuster te worden van zijn of haar gezondheid. Veel lees en eetplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op. Groetjes Bianca Voedingsdeskundige & Yogadocente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s