foodtalk
Geef een reactie

Heb jij een kinderwens?

Heb jij een kinderwens? Hierbij een mooie testimonial over indium van My-joy

Nobody said it was easy, but with a little help from our Indium, things CAN get easier!

Indium heeft voor ons veel betekend.
Onze zoon was al 4 jaar. We hadden nog een kinderwens en wij waren al 2,5 jaar bezig om zwanger te worden. Ik had maar eens een ovulatie test erbij gehaald. Ik kwam er achter dat ik helemaal geen smileys had (en dus geen eiersprong).

Mijn partner zei “je moet aan de indium gaan”.
Ik ben begonnen met 1 druppel, omdat ik vrij gevoelig ben. Ik heb altijd wel last van mijn hormonen. Dus ik merkte al snel verschil. Veel meer energie en ik was enorm blij. En minder piekeren merkte ik ook op. Echt een wondermiddel vond ik.

Na een maand kreeg ik dus wel een smiley met de ovulatietest. Na een tijdje nog steeds niet zwanger geraakt. We zijn uiteindelijk begonnen met IUI. Ik kreeg een echo, zag er matig uit, wel wat eitjes. Ik was ook al 38 jaar zei de gynaecoloog….

Ik ben de indium gaan verhogen naar 2 druppels en ik moest aan de hormonen.
En tot onze verbazing waren mijn eicellen vermenigvuldigd. De gynaecoloog was zeer verbaasd. We moesten de IUI stoppen, het was veel te veel. Ze zei “”je bent ineens supervruchtbaar!”

Uiteindelijk 1 IUI gehad. Daarna zijn we op de natuurlijke manier zwanger geworden. En we hebben er nu een gezonde dochter bij.

In het kort over Indium

Een zeldzaam maar cruciaal spoorelement voor de menselijke gezondheid. indium
– Zorgt voor betere opnamen van ingenomen mineralen en spoorelementen voor 60 tot 500%
– Reguleert HPA-as. Deze zorgt er kort gezegd voor dat alle hormonen in het lichaam direct of indirect gereguleerd zijn en beter in balans zijn.

Ter ondersteuning bij: zwangerschapsdiabetes, vruchtbaarheid (kinderwens), moodswings, stress
(Dit zijn slechts voorbeelden, de werking omvat veel meer neem contact op voor meer info)

Wil jij dit ook proberen of meer weten? Neem contact op of bestel via de website:

https://www.gewoonlekkerpuur.nl/a-52971235/supplementen/the-health-factory-indium-pipet-5ml/

Deze week extra scherp geprijsd omdat de hele week in het teken van zwangerschap, moeder, baby en borstvoeding staan.

©gewoonlekkerpuur.nl – Bianca

This entry was posted in: foodtalk

door

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met veel verse producten uit eigen moestuin. Hier is de liefde voor pure voeding begonnen. Thuis altijd veel verse groenten en fruit gegeten maar ook huisgemaakte soepen, sauzen en taarten. Als klein kind letterlijk opgegroeid tussen de boerenkool plantjes en aardbeien. Deze liefde heeft zich voortgezet toen ik uit huis ging om te studeren. Maar wat was het moeilijk om vanuit de ‘normale’ supermarkt een gezonde maaltijd te halen. Hier begon mijn eerste zoektocht naar wat echt gezond eten is. Veel van mijn vrije tijd besteed aan het lezen van verschillende boeken over eten. Ook mijn eerste investering gedaan door het kopen van een sapcentrifuge. Wat opvallend is, is dat je eigenlijk niet leert wat goed eten is, ook niet op de lagere school. De schijf van 5 is wel eens voorbij gekomen maar dat is het dan ook wel. Daarna diverse werkzaamheden gedaan voor verschillende A-merk fabrikanten. Er is veel vertrouwen in producten die fabrikanten maken en de claims die zij op hun verpakkingen zetten. Bijvoorbeeld nu nog minder calorieën in product X. Maar zijn de calorieën in voedsel het belangrijkste om te tellen om je uiteindelijk goed te voelen? Na een aantal jaren zoeken naar de juiste balans tussen werken, voeding en gezondheid kwam ik er achter dat ik een meervoudige voedselallergie heb. Geen wonder dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Hierdoor ben ik 5 jaar geleden begonnen met het maken en drinken van groene smoothies. En door deze allergieën ben ik mij nog verder gaan verdiepen in alternatieven om bepaalde voedingsmiddelen te vervangen en uiteindelijk een opleiding gestart: HBO voedingsdeskundige. Om een juiste balans te vinden in het dagelijkse leven beoefen ik zelf al ruim 10 jaar yoga. In de zomer van 2016 heb ik mijn yogadocente opleiding vinyasa yoga (flow yoga) afgerond en geef ik ook yogales. Vanuit deze ervaringen en blog hoop ik iedereen te kunnen inspireren om zicht bewuster te worden van zijn of haar gezondheid. Veel lees en eetplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op. Groetjes Bianca Voedingsdeskundige & Yogadocente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s