foodtalk
Geef een reactie

Zilver als remedie voor ontstekingen, griep en meer!

Ja je leest het goed zilver. Je kent het natuurlijk van zilveren sieraden, servies, bestek of misschien het verzilveren van een speciaal voorwerp.

Vroeger hadden koningshuizen zilveren bekers, schalen en bestek. Een van de redenen was dat het beter voor de gezondheid bleek te zijn. Ook bleven voedingsmiddelen die in zilveren bussen werden bewaard langer goed. In de Verenigde Staten is het zelfs geregistreerd geweest als officieel geneesmiddel. Deze werd voor de ontdekking van penicilline volop voorgeschreven als antibioticum tegen infecties, zoals syfilis. Maar na het stijgen van de zilverprijs verdween deze uit beeld. Ook in het oude Griekenland en Rome werden zilveren vaten gebruikt om voedsel en dranken in te bewaren, zodat deze vers bleven en beschermd waren tegen besmetting. Zo wisten boeren dat als je een zilveren munt in de melk gooide deze niet zou bederven als de melk niet direct werd opgehaald of het weer te warm was. En tegenwoordig mag het verkocht worden als voedingssupplement.

Wat is Nano zilver?

Het woord Nano verwijst naar iets dat een zeer kleine deeltjesgrootte heeft en zich in een vloeibaar medium (zoals water) kan oplossen zonder dat de deeltjes naar de bodem zinken of op het oppervlak drijven. Bij Nano mineralen komt dit vanwege hun unieke elektromagnetische lading en extreem kleine deeltjesgrootte.

Deeltjesgrootte is een belangrijke factor voor een goede opname van mineralen, vanwege de fundamentele fysische wet die stelt dat hoe kleiner het deeltje is, hoe groter het relatieve deeltjesoppervlak is. Het is dit oppervlak dat het lichaam gebruikt om voedingsstoffen af te breken en op te nemen. Hoe groter het oppervlak, hoe beter voedingsstoffen kunnen worden benut.

Nano mineralen worden gekenmerkt door een extreem kleine deeltjesgrootte, die veel beter geabsorbeerd kunnen worden dan pillen of poeders. Ze zijn ook het antwoord voor mensen met spijsverteringsproblemen waarbij de absorptie van vitaminen en mineralen ernstig is verstoord. Het is aangetoond dat mineralen uit gesteenten en kleisoorten slechts voor 20 tot 40% geabsorbeerd kunnen worden. Mineralen zijn vaak gebonden aan (amino) zuren om absorptie te verbeteren. Gecheleerde mineralen worden voor 50 tot 60% geabsorbeerd. Nano mineralen worden volledig geabsorbeerd. Wanneer de vloeistof even in de mond wordt gehouden alvorens te slikken, worden de mineralen direct in het lichaam opgenomen en onmiddellijk gebruikt.

Probeer de kracht van Zilver, een natuurlijk en veilig antibioticum!

Van Nano Zilver is bekend dat het in vitro diverse micro-organismen doodt en het drinkwater zuivert. Nano Zilver is een oplossing van bijzonder kleine zilverdeeltjes die in zuiver water zweven. Ieder zilverdeeltje heeft een positieve elektrische lading die wordt aangetrokken tot virussen, schimmels, bacteriën en andere ééncellige ziekte veroorzakende organisme die een negatieve elektrische lading hebben. Op deze manier maakt nano Zilver deze schadelijke organisme onschadelijk.

Nano Zilver kan zowel uitwendig als inwendig gebruikt worden en is een uitstekend voedingssupplement.

Waarom Nano zilver?

Nano zilver is gemaakt van zuiver gedestilleerd water met daarin 15ppm (deeltjes per miljoen) positief geladen zilverdeeltjes ter grootte van 1 tot maximaal 5 nanometer – Hoe kleiner de deeltjes, hoe groter het werkingsoppervlak en hoe effectiever.

De kleinste zilverdeeltjes dringen door het celmembraan en deactiveren essentiële enzymen.

nanozilver

Indicaties waar zilver voor wordt gebruikt (toepassing)

 • Griep/verkoudheid
 • Blaasontsteking
 • Acne
 • Aften
 • Brandwonden
 • Darmklachten
 • Keelpijn
 • Koortslip
 • luieruitslag
 • Oogontsteking
 • Mondgeur
 • Tandvleesproblemen (ook als mondwater)
 • ontsmetten van handen, snijplanken, lucht, huis etc.
 • (water)wratjes
 • Verlaagde weerstand
 • Ontsmetten van wondjes
 • Allergieën
 • Hooikoorts
 • Candida
 • KNO-klachten (chronische klachten)
 • Eczeem
 • Gordelroos
 • HPV virus
 • Leaky gut
 • Leverbelasting
 • Lyme
 • Maagzweer
 • parasieten
 • Netelroos
 • Nierklachten
 • Pfeiffer
 • Psoriasis
 • Waterpokken
 • Detox
 • Spruw en andere schimmelinfecties zoals ringworm
 • Berg

En daarnaast nog tal van andere ontstekingen en infecties. Ook te gebruiken voor dieren en planten.

Hoe te gebruiken?

BV. Ben je verkouden of heb je griep? Gebruik max 3 x per dag 10 ml nano zilver water om het virus te bestrijden.

Praktijkervaringen:

“Na mijn opkomende oorontsteking een dag 3x zilver spray gebruikt te hebben was het de volgende dag gelijk weg.” – Brenda – Amstelveen

“Na jaren lang problemen te hebben gehad met mijn tandvlees mag ik nu voor het eerst weer volgens reguliere controles terugkomen bij de mondhygiëniste.” – Mary – Noordwijk.

De voorbeelden zijn oneindig dit zijn er slechts twee.Wil je zilver gebruiken? Gebruik je andere medicatie of heb je vragen over het gebruik van Nano zilver? Twijfel niet en neem contact met mij op:

Bianca – info@gewoonlekkerpuur.nl

Nano mineralen zijn verkrijgbaar in:

 

Let op wil je zilver gaan gebruiken bij (jonge) kinderen, ben je zwanger of gebruik je veel medicatie dan geldt afwijkend advies. Neem dan zeker even contact met mij op.

Bianca – Gewoonlekkerpuur.nl & gewoonlekkerpuur.blog

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in: foodtalk

door

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met veel verse producten uit eigen moestuin. Hier is de liefde voor pure voeding begonnen. Thuis altijd veel verse groenten en fruit gegeten maar ook huisgemaakte soepen, sauzen en taarten. Als klein kind letterlijk opgegroeid tussen de boerenkool plantjes en aardbeien. Deze liefde heeft zich voortgezet toen ik uit huis ging om te studeren. Maar wat was het moeilijk om vanuit de ‘normale’ supermarkt een gezonde maaltijd te halen. Hier begon mijn eerste zoektocht naar wat echt gezond eten is. Veel van mijn vrije tijd besteed aan het lezen van verschillende boeken over eten. Ook mijn eerste investering gedaan door het kopen van een sapcentrifuge. Wat opvallend is, is dat je eigenlijk niet leert wat goed eten is, ook niet op de lagere school. De schijf van 5 is wel eens voorbij gekomen maar dat is het dan ook wel. Daarna diverse werkzaamheden gedaan voor verschillende A-merk fabrikanten. Er is veel vertrouwen in producten die fabrikanten maken en de claims die zij op hun verpakkingen zetten. Bijvoorbeeld nu nog minder calorieën in product X. Maar zijn de calorieën in voedsel het belangrijkste om te tellen om je uiteindelijk goed te voelen? Na een aantal jaren zoeken naar de juiste balans tussen werken, voeding en gezondheid kwam ik er achter dat ik een meervoudige voedselallergie heb. Geen wonder dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Hierdoor ben ik 5 jaar geleden begonnen met het maken en drinken van groene smoothies. En door deze allergieën ben ik mij nog verder gaan verdiepen in alternatieven om bepaalde voedingsmiddelen te vervangen en uiteindelijk een opleiding gestart: HBO voedingsdeskundige. Om een juiste balans te vinden in het dagelijkse leven beoefen ik zelf al ruim 10 jaar yoga. In de zomer van 2016 heb ik mijn yogadocente opleiding vinyasa yoga (flow yoga) afgerond en geef ik ook yogales. Vanuit deze ervaringen en blog hoop ik iedereen te kunnen inspireren om zicht bewuster te worden van zijn of haar gezondheid. Veel lees en eetplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op. Groetjes Bianca Voedingsdeskundige & Yogadocente

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s