foodtalk
Comments 2

Het gouden EI

Het gouden ei bestaat niet of toch wel? Met goud heb ik al meerdere mensen heel blij kunnen maken en dan niet in de vorm van sieraden maar in vloeibare vorm: Nano-goud.

Nano-goud is zuiver water met daarin nanodeeltjes goud met een negatieve elektrische lading. Deze worden gemakkelijk opgenomen door het lichaam. Ons lichaam met name de hersenen hebben kleine beetjes goud nodig. Maar deze deeltjes moeten heel klein zijn om de bloed-hersenbarrière te kunnen passeren, vandaar deze vloeibare vorm.

Ik blijf mij verbazen over de sterke werking van dit wondermiddel! Afgelopen periode had ik een spier verrekt tijdens yoga. Ik dacht ik geef het wat tijd. Maar na 1,5 week was het nog niet weg en werd ik wat onrustig. Zo bedacht ik mij hé dat goud, dat gaan we maar weer eens nemen en na 3 dagen was de pijn zo goed als weg! Dus ik dacht dit gouden ei verdient zeker wat meer aandacht!

De werking van nano-goud op ons lichaam is zeer divers het kan helpen bij:

 • Ondersteuning van verschillende soorten verslavingen zoals bv roken, suiker, drugs, eetverslaving, medicijnverslaving.
 • Natuurlijke ontstekingsremmer. Het gebruik van goud is al zeer lang gebruikelijk bij reumatoïde artritis, slijmbeursontsteking en andere ontstekingen.
 • Ondersteuning van menselijke hersenen dus inzetbaar bij allerlei ziektebeelden als parkinson, Alzheimer, antidepressiva werking en bestrijd angstsyndromen.
 • Helpt de hormoonhuishouding in orde en in balans te brengen.
 • Men vermoedt dat het in staat is om beschadigd DNA in ons lichaam te repareren.
 • Geeft algemeen gevoel van welzijn, meer energie!
 • Verbetert de werking van de hormoonklieren
 • Werkt verjongend
 • Pijnstillernano goud
 • Zorgt voor geestelijke en lichamelijke ontspanning
 • Verbetert het zicht
 • Een tonic voor het hart.

Andere zichtbare resultaten die klanten mij hebben teruggekoppeld waren in de artritis hoek. Als je slijtage hebt in je voet is daar niets aan de toen, behalve er meer leren leven. Iets als een kunstgewricht bestaat niet. Dankzij Nano goud is deze klant weer in staat normaal te lopen en leven.

Nog een verhaal is die van een andere klant die beginnende reuma symptomen heeft in haar handen. Na een paar dagen goud waren de klachten aanzienlijk minder en was het dagelijks functioneren in het leven weer plezierig.

Ik hoop hiermee andere te kunnen inspireren om ook verder te zoeken dan reguliere geneeskunde en pijnbestrijding. Heb je vragen mail mij gerust.

Dit gouden EI – Nano goud van The health factory is online te bestellen. Mocht je een ander formaat willen bestellen geef het aan dat is namelijk ook mogelijk.

 

This entry was posted in: foodtalk

door

Vanaf jongs af aan ben ik opgegroeid met veel verse producten uit eigen moestuin. Hier is de liefde voor pure voeding begonnen. Thuis altijd veel verse groenten en fruit gegeten maar ook huisgemaakte soepen, sauzen en taarten. Als klein kind letterlijk opgegroeid tussen de boerenkool plantjes en aardbeien. Deze liefde heeft zich voortgezet toen ik uit huis ging om te studeren. Maar wat was het moeilijk om vanuit de ‘normale’ supermarkt een gezonde maaltijd te halen. Hier begon mijn eerste zoektocht naar wat echt gezond eten is. Veel van mijn vrije tijd besteed aan het lezen van verschillende boeken over eten. Ook mijn eerste investering gedaan door het kopen van een sapcentrifuge. Wat opvallend is, is dat je eigenlijk niet leert wat goed eten is, ook niet op de lagere school. De schijf van 5 is wel eens voorbij gekomen maar dat is het dan ook wel. Daarna diverse werkzaamheden gedaan voor verschillende A-merk fabrikanten. Er is veel vertrouwen in producten die fabrikanten maken en de claims die zij op hun verpakkingen zetten. Bijvoorbeeld nu nog minder calorieën in product X. Maar zijn de calorieën in voedsel het belangrijkste om te tellen om je uiteindelijk goed te voelen? Na een aantal jaren zoeken naar de juiste balans tussen werken, voeding en gezondheid kwam ik er achter dat ik een meervoudige voedselallergie heb. Geen wonder dat ik me vaak niet zo lekker voelde. Hierdoor ben ik 5 jaar geleden begonnen met het maken en drinken van groene smoothies. En door deze allergieën ben ik mij nog verder gaan verdiepen in alternatieven om bepaalde voedingsmiddelen te vervangen en uiteindelijk een opleiding gestart: HBO voedingsdeskundige. Om een juiste balans te vinden in het dagelijkse leven beoefen ik zelf al ruim 10 jaar yoga. In de zomer van 2016 heb ik mijn yogadocente opleiding vinyasa yoga (flow yoga) afgerond en geef ik ook yogales. Vanuit deze ervaringen en blog hoop ik iedereen te kunnen inspireren om zicht bewuster te worden van zijn of haar gezondheid. Veel lees en eetplezier! Heb je vragen of opmerkingen neem gerust contact met mij op. Groetjes Bianca Voedingsdeskundige & Yogadocente

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s